300911vespre

1 de cada 4 mataronins que es troba en situació de desocupació fa més de 2 anys que no té feina. Un col•lectiu de persones que serà molt difícil que es torni a insertar al mercat laboral.

L’exregidora socialista, Ana Maria Barrera, candidata del PSC del Maresme per formar part de les llistes del partit de cara a les eleccions generals del 20 de novembre. Joan Rangel, actual delegat del govern a Catalunya i Barrera són candidats de la comarca que aspiren a formar part de la candidatura que encapçala Carme Chacon.

Estimular la creació d’empreses promogudes per joves emprenedors facilitant l’accés a un finançament sense avals amb l’única garantia del projecte empresarial. Aquest és l’objectiu de la línia de finançament que ha presentat aquest matí l’AIJEC, l’Associació de Joves Emprenedors.

Arrenca a l’espai l’Arquera, la primera edició de l’Oktobertfest que es fa a Mataró.
Una iniciativa que arriba directament des de l’estat alemany de Baviera i que vol portar a la ciutat un dels esdeveniments tradicionals de la cultura bàvara.

Cultura,
El Centre de Creació Contemporània de Can Xalant continua rebent artistes internacionals que fan estades a l’equipament per treballar en els seus projectes. A hores d’ara, dos artistes procedents de Calcuta a la Índia i de Budapest, la capital d’Hongria han arribat els darrers dies.


Esports,
Mataró-Barça. El Municipal del Carles Padrós acull diumenge, a 2/4 de set, un partit de la Divisió d’Honor Juvenil que els bons aficionats mataronins al futbol no es poden perdre. L’equip blaugrana arriba a la cita després de golejar l’Olympique de Marsella, 4 a 1, en partit del Next Generation Tournament, una mena de Champions juvenil.

Fecha de publicación: 2011-09-30 13:03:04
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.95 MB | 30:20 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: