30092011MATÍ

1 de cada 4 mataronins que es troba en situació de desocupació fa més de 2 anys que no té feina. Un col•lectiu de persones que serà molt difícil que es torni a insertar al mercat laboral.


L’atur segueix sent la nota més negativa de l’economia mataronina, tal i com determina la 28ena edició de l’informe de conjuntura socioeconòmica de Mataró. Els serveis, la  industria i la construcció són per aquest ordre els sectors on més ha afectat la destrucció de llocs de treball.


L’exregidora socialista, Ana Maria Barrera, candidata del PSC del Maresme per formar part de les llistes del partit de cara a les eleccions generals del 20 de novembre. Joan Rangel, actual delegat del govern a Catalunya i Barrera són candidats de la comarca que aspiren a formar part de la candidatura que encapçala Carme Chacon.

Cultura,

El Centre de Creació Contemporània de Can Xalant continua rebent artistes internacionals que fan estades a l’equipament per treballar en els seus projectes. A hores d’ara, dos artistes procedents de Calcuta a la Índia i de Budapest, la capital d’Hongria han arribat els darrers dies.


Esports,

Mataró-Barça. El Municipal del Carles Padrós acull diumenge, a 2/4 de set, un partit de la Divisió d’Honor Juvenil que els bons aficionats mataronins al futbol no es poden perdre. L’equip blaugrana arriba a la cita després de golejar l’Olympique de Marsella, 4 a 1, en partit del Next Generation Tournament, una mena de Champions juvenil.

Fecha de publicación: 2011-09-30 08:53:42
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: