300911MATÍ

L’atur segueix sent la nota més negativa de l’economia mataronina, tal i com determina la 28ena edició de l’informe de conjuntura socioeconòmica de Mataró. Una altra dada preocupant és que 1 de cada 4 mataronins a desocupats fa més de 2 anys que no tenen feina i corren el risc que aquesta situació es converteixi en estructural.


L’alcalde Joan Mora vol pujar l’IBI, l’impost de Béns Immobles, un 32% de cara al 2012. Ho va afirmar dimecres durant el debat de M1Tv on els representants polítics van fer balanç dels primers 100 dies de govern.


Comença la campanya de la grip estacional d’aquesta temporada. Des del dia 1 d’octubre fins el proper 30 de novembre els Centres d’Atenció Primària dispensaran la vacuna.


Cultura,

L’actriu mataronina, Sara Espígul protagonitza fins el proper mes de novembre al Teatre Nacional de Catalunya “una vella, coneguda olor”. L’obra, dirigida per Sergi Belbel, és l’adaptació teatral del primer text que va escriure Josep Maria Benet i Jornet.Esports

1.100 triatletes de 36 estats diferents se citen diumenge a la comarca per participar al 3r Challenge Barcelona-Maresme. Segons els organitzadors d’aquest triatló, la prova, que compta amb un bon cartell de favorits al títol, aporta uns 10 milions d’euros de beneficis a la comarca. Marcel Zamora i Jimmy Johnsen, els guanyadors de les anteriors edicions de la cursa, són els principals candidats a la victòria.

Fecha de publicación: 2011-09-30 02:17:40
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: