29vespre

L’alcalde Joan Mora vol pujar l’IBI, l’impost de Béns Immobles, un 32 per cent de cara al 2012.
Ho va afirmar ahir durant el debat de M1Tv on els representants polítics van fer balanç dels primers 100 dies de govern.

Nova jornada parcial d’aturades a la xarxa de Rodalies de Catalunya.
L’aturada tindrà lloc des de les 6 de la tarda fins les 10 del vespre.  En aquest tram circularan un terç dels combois.

Can Palauet acull a aquesta hora la presentació de la 28ena edició de l’informe de conjuntura socioeconòmica de la ciutat. Un recull que analitza els indicadors socials i econòmics referents a la ciutat fins al primer  trimestre de 2011.

L’alcalde Joan Mora atribueix la negativa de la resta de partits a formar un pacte de ciutat a la proximitat de les eleccions del 20 de novembre. Així ho ha afirmat durant el programa Pantalla Oberta d’M1tv en què es va fer balanç dels primers 100 dies de govern.

Els partits de l’oposició exposen les seves línies vermelles, destaquen la importància de sumar esforços pel bé de la ciutat i reclamen que Convergència i Unió prengui una actitud més definida

Cultura,
L’actriu mataronina, Sara Espígul és la Maria, la protagonista de l’obra “una vella, coneguda olor” que s’estrena aquest vespre al Teatre Nacional de Catalunya. Aquesta obra, dirigida per Sergi Belbel, és l’adaptació teatral del primer text que va escriure un dels mestres de la dramatúrgia catalana: Josep Maria Benet i Jornet, amb només vint-i-dos anys.

Esports,

1.100 triatletes de 36 estats diferents se citen diumenge a la comarca per participar al 3r Challenge Barcelona-Maresme. Segons els organitzadors d’aquest triatló, la prova, que compta amb un bon cartell de favorits al títol, aporta uns 10 milions d’euros de beneficis a la comarca. Agustí Pérez és el director de la cursa.

Fecha de publicación: 2011-09-29 13:28:18
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.88 MB | 30:02 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: