280911MATÍ

La reorganització del serveis d’atenció primària han permès al Maresme conviure amb les retallades. Així ho ha assegurat el doctor Juan Jose Montero del CAP de Rocafonda durant la presentació del 23è congrés de  Medicina Familiar i Comunitària que se celebrarà a Mataró.


Mataró s’ha de convertir en un iman per les indústries amb capacitat per crear llocs de treball. Així ho ha assegurat la directora de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica, Carme Martí, durant l’espai de tertúlia dels informatius de Mataró Ràdio.


Formar a professionals que puguin fer teràpies amb animals i justificar l’ús del gos com a eina social. Aquests són els objectius del curs que ha posat en marxa l’SPAM, la Societat Protectora d’Animals per crear tècnics especialitzats en aquest àmbit, encara força desconegut.


Quatre comerços del centre de la ciutat posen en marxa una plataforma de venda on line. Viacomercia.com pretén ser un carrer virtual on ens clients puguin veure i comprar com si estiguessin als seus establiments habituals, això sí, des de casa.


Cultura,

El musical “Els miserables” aterra divendres a Barcelona, on farà temporada al Barcelona Teatre Musical. L’actriu mataronina Lourdes Fabrés forma part del repartiment d’aquest clàssic, basat en l’obra homònima de Víctor Hugo.


Esports,

Profunditat de banqueta i una bona varietat de recursos ofensius. Són algunes de les virtuts que han conduït el Platges a sumar dues victòries contundents en aquest inici de lliga. El Platges prepara la visita a la pista del Minguella, un equip que ha començat la lliga amb dues derrotes.

Fecha de publicación: 2011-09-28 02:37:59
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: