270911migdia

El Tecnocampus de Mataró acull a aquesta hora la presentació del 23è congrés anual de metges de família catalans que tindrà lloc a Mataró a principis d’octubre.
La Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària reunirà a la capital del Maresme 300 metges i metgesses que treballen a l’Atenció Primària catalana, principalment als ambulatoris.

Formar a professionals que puguin fer teràpies amb animals i justificar l’ús del gos com a eina social. Aquests són els objectius del curs que ha posat en marxa l’SPAM, la Societat Protectora d’Animals per crear tècnics especialitzats en aquest àmbit, encara força desconegut.


Els bolets protagonitzen una nova iniciativa gastronòmica que porta per nom “Temps de Barrets”. Unes Jornades culinàries que pretenen fusionar la cuina innovadora amb la de sempre.

Quatre comerços del centre de la ciutat posen en marxa una plataforma de venda on line. Viacomercia.com pretén ser un carrer virtual on ens clients puguin veure i comprar com si estiguessin als seus establiments habituals, això sí, des de casa

Cultura,

El musical “Els miserables” aterra divendres a Barcelona, on farà temporada al Barcelona Teatre Musical. L’actriu mataronina Lourdes Fabrés forma part del repartiment d’aquest clàssic, basat en l’obra homònima de Víctor Hugo.

Esports,
Profunditat de banqueta i una bona varietat de recursos ofensius. Són algunes de les virtuts que han conduït el Platges a sumar dues victòries contundents en aquest inici de lliga.

Fecha de publicación: 2011-09-27 08:34:11
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:58 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: