27092011MATÍ


Mataró pateix un problema endèmic de manca de places a les escoles bressol. Així ho assegura la directora de l’Institut Municipal d’Educació, Pilar Navarro. Recordem que aquest any han estat pràcticament 230 nens i nenes entre zero i tres anys s’han quedat sense plaça a les escoles bressol públiques de la ciutat.


El PP reclama més presencia policial per garantir el descans dels veïns en diferents zones de la ciutat. Una petició que se suma al prec que havien de presentar al ple en denúncia d’actes incívics a l’Avinguda Maresme.


Els bolets protagonitzen una nova iniciativa gastronòmica que porta per nom “Temps de Barrets”. Unes Jornades culinàries que pretenen fusionar la cuina innovadora amb la de sempre.


Cultura,

Els Capgrossos van descarregar dissabte el 5 de 7, el ‘carro gros’ el 4 de 8 i la torre de 7 durant l’actuació que van fer al Prat del Llobregat. La propera actuació serà diumenge vinent a la Plaça de la Paeria de Lleida, en el marc de la festa major de Sant Miquel.


Esports,

El Club Esportiu Mataró té nivell per acabar la temporada a la part alta de la Segona Divisió Catalana. Així ho creu el seu tècnic, Juan Moscoso, tot i ser conscient que l’equip necessita enllaçar una bona dinàmica de resultats i corregir certs aspectes del joc. El Mataró ha guanyat aquest cap de setmana al camp de l’Arrabal-Calaf per sumar la primera victòria de la temporada.

Fecha de publicación: 2011-09-27 02:39:17
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: