260911migdia

La mataronina morta ahir al Pedraforca va caure per una torrentera quan baixava pel Coll del Verdet, al Pedraforca. Carme Aymerich Tarragó, de 59 anys, era una experta i formava part de l’AGRUPE des de feia molts anys i des de en fa 4 era la coordinadora de les Jornades Científiques de Mataró.


Una dona va resultar ferida per arma de foc, dissabte al vespre. Va ser durant un tiroteig que es va produir a la zona del Cros.


El PP reclama més presencia policial per garantir el descans dels veïns en diferents zones de la ciutat. Una petició que se suma al prec que havien de presentar al ple en denúncia d’actes incívics a l’Avinguda Maresme.


Gairebé 230 nens i nenes entre zero i tres anys s’han quedat sense plaça a les escoles bressol públiques de la ciutat. Aquesta llista d’espera ha disminuït en 19 alumnes respecte a principis de setembre, en què hi havia 248 places vacants.


Més de 3.100 persones van participar, ahir, en la 4ª edició de “Mataró camina per l’Alzheimer”. Des de les 7 del matí, Mataró va quedar inundada de samarretes verdes que, des de diferents punts de la ciutat, es dirigien cap a Sant Simó.


Cultura,

Els Capgrossos van descarregar dissabte el 5 de 7, el ‘carro gros’ el 4 de 8 i la torre de 7 durant l’actuació que van fer al Prat del Llobregat. La propera actuació serà diumenge vinent a la Plaça de la Paeria de Lleida, en el marc de la festa major de Sant Miquel.

Esports,

El Club Esportiu Mataró suma la primera victòria de la temporada imposant-se al camp de l’Arrabal-Calaf, de Santa Coloma de Gramenet, per 1 a 2. Maymí i Landi van ser els autors dels gols mataronins. L’equip de Juan Moscoso aconsegueix tres punts per respirar amb més tranquil•litat.

Fecha de publicación: 2011-09-26 08:42:19
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:54 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: