26092011MATÍ

Mor una mataronina quan escalava el Pedraforca. Els fets van passar ahir al migdia quan per causes que es desconeixen va caure 150 metres muntanya avall.


Serveis mínims al Servei de Rodalies per una vaga convocada per Comissions Obreres. rotesta per la segregació de l’àrea de mercaderies de l’operadora.


Gairebé 230 nens i nenes entre zero i tres anys s’han quedat sense plaça a les escoles bressol públiques de la ciutat. Aquesta llista d’espera ha disminuït en 19 alumnes respecte a principis de setembre, en què hi havia 248 places vacants.


El centre d’investigació CETEMMSA lidera un projecte per aconseguir aplicacions de teixits que concentren energia solar. La iniciativa s’ha presentat aquest cap de setmana a ITMA, un certamen internacional de maquinària i productes tèxtils.


Més de 3.100 persones van participar, ahir, en la 4ª edició de “Mataró camina per l’Alzheimer”. Des de les 7 del matí, Mataró va quedar inundada de samarretes verdes que, des de diferents punts de la ciutat, es dirigien cap a Sant Simó.


Cultura,

Els Armats han commemorat, aquest cap de setmana, el 25è aniversari del primer viatge a la ciutat del Vaticà i l’audiència amb l’aleshores Papa Joan Pau II. Precisament des d’aquella primera desfilada a la plaça Sant Pere del Vaticà, els Armats tenen el títol honorífic de Soldats de Pau, tot i que encara els falta el document acreditatiu.


Esports,

El Club Esportiu Mataró suma la primera victòria de la temporada imposant-se al camp de l’Arrabal-Calaf, de Santa Coloma de Gramenet, per 1 a 2. Maymí i Landi van ser els autors dels gols mataronins. L’equip de Juan Moscoso aconsegueix tres punts per respirar amb més tranquil•litat.

Fecha de publicación: 2011-09-26 04:47:21
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.55 MB | 28:36 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: