230911vespre

Els responsables de les guinguetes de platja de Mataró certifiquen una mala temporada pels seus negocis. El mal temps que va fer pràcticament tot el mes de juliol i la manca de banyistes i visitants durant l’agost han convertit la de 2011 en una de les pitjors dels darrers anys.

El govern de Mataró mantindrà una política d’aigües continuista respecte l’anterior l’executiu. L’alcalde Joan Mora afirma que una companyia de serveis com ho és Aigües de Mataró ha de mantenir la qualitat del servei i garantir que la ciutadania un bon abastament d’aigua i del clavegueram.

Mataró se suma a la setmana europea de la mobilitat sostenible i segura i ho fa amb un ampli ventall d’activitats que van començar ahir (22 de setembre) i s’allargaran fins el proper dia 29. L’objectiu d’aquests 7 dies és fomentar i donar a conèixer l’ús dels mitjans de transport alternatius al vehicle privat.

L’Associació Cultural Murciana de Mataró celebra aquest cap de setmana la 36ena edició de la festa dedicada a la Virgen de las Maravillas. Una celebració consolidada a la ciutat que aglutina any rere any a mataronins d’origen murcià, andalús però també català

Cultura,
La sala Cabanyes recupera un dels clàssics musicals més importants. “Un violinista a la teulada”, el musical de fires d’aquest 2011, torna  a la Sala Cabanyes per obrir la temporada estable.

Esports,
El Club Esportiu Mataró ha treballat, durant la setmana, la recuperació anímica dels seus jugadors després d’encaixar el 0 a 5 contra l’Argentona. El tècnic local, Juan Moscoso, explica que només disposa d’una hora i quart de camp per entrenar i que, per tant, ha de centrar els seus esforços en altres qüestions.

Fecha de publicación: 2011-09-23 13:25:33
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.88 MB | 30:03 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: