220911vespre

El CRAE del Mas Sant Jordi començarà a funcionar al carrer Castaños a principis de 2012. Des del mes de juny l’espai de la nova ubicació d’aquest centre que acull nens i nenes procedents de famílies desestructurades s’està adequant als nous usos.

Menjar per només 1’95 euros. Aquesta és la proposta del restaurant mataroní “El Celleret” situat al carrer Nou de les Caputxines. Una mesura per ajudar els clients en temps de crisi i captar nous comensals.

Albert Cortada, propietari de Sintelec, és el nou president de GENTIC, el Grup d’Empreses de Noves Tecnologies del Maresme. Ocupa el càrrec en substitució del president de Bitlònia, Josep Lluís de Gabriel.

Cultura,

Les Cases de la Música, un projecte que va néixer a Mataró fa més de 5 anys, aposta per la creació d’una Federació Catalana de Músics Amateurs. Una figura que hauria de donar cobertura legal a tots aquells que fan música gratuïtament i que es troben en un buit legislatiu. Jordi Herreruela és el director de la Casa de la Música Popular de Mataró.


Esports,

Mantenir la categoria. Aconseguir la permanència a la Primera Estatal. El Joventut Handbol Mataró té clar que aquesta temporada no pot aspirar a cotes més altes. Els mataronins reben dissabte el Palautordera en el primer partit de lliga. Sergi Rodríguez és un dels laterals de la plantilla local.

Fecha de publicación: 2011-09-22 13:16:48
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.9 MB | 30:08 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: