220911migdia

El CRAE del Mas Sant Jordi començarà a funcionar al carrer Castaños a principis de 2012. Des del mes de juny l’espai de la nova ubicació d’aquest Centre Residencial dAcció Educativa s’està adequant als nous usos.


L’atur creix a Mataró per sobre de la mitjana catalana. La taxa de desocupació a la capital del Maresme se situa en pràcticament en el 19% mentre que la mitjana catalana voreja el 15%. Unes dades extretes de la Xarxa Perfil de la Ciutat, formada per 10 ajuntaments, que recull en un informe alguns factors bàsics per prendre decisions que permetin millorar la qualitat de vida de la seva ciutadania.


El PSC carrega contra CiU pel que considera 100 dies d’inactivitat política. Pel cap de l’oposició, Joan Antoni Baron, aquests primers mesos de govern nacionalista s’han caracteritzat per la inestabilitat, la manca de governabilitat, l’opacitat informativa cap als grups de l’oposició, l’absència de propostes noves i la indefinició d’un programa de govern.

Torna una nova edició dels Jocs Escolars de Mataró. Can Palauet va acollir ahir al vespre l’acte de presentació de la temporada 2011-2012. Més de 2000 escolars pertanyents a escoles mataronines participaran d’aquest projecte que inclou estudiants d’educació primària, educació secundària i batxillerat.

Menjar per només 1’95 euros. Aquesta és la proposta del restaurant mataroní “El Celleret”, una mesura per ajudar en temps de crisi.

Albert Cortada, propietari de Sintelec, és el nou president de GENTIC, el Grup d’Empreses de Noves Tecnologies del Maresme. Ocupa el càrrec en substitució del president de Bitlònia, Josep Lluís de Gabriel.

Cultura,

Les Cases de la Música, un projecte que va néixer a Mataró fa més de 5 anys, aposta per la creació d’una Federació Catalana de Músics Amateurs. Una figura que hauria de donar cobertura legal a tots aquells que fan música gratuïtament i que es troben en un buit legislatiu.

Esports,

Mantenir la categoria. Aconseguir la permanència a la Primera Estatal. El Joventut Handbol Mataró té clar que aquesta temporada no pot aspirar a cotes més altes. Els mataronins reben dissabte el Palautordera en el primer partit de lliga.

Fecha de publicación: 2011-09-22 08:53:16
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: