22092011MATÍ

L’atur creix a Mataró per sobre de la mitjana catalana. La taxa de desocupació a la capital del Maresme se situa en pràcticament en el 19% mentre que la mitjana catalana voreja el 15%.


Unes dades extretes de la Xarxa Perfil de la Ciutat, formada per 10 ajuntaments, que recull en un informe alguns factors bàsics per prendre decisions que permetin millorar la qualitat de vida de la seva ciutadania.


El PSC carrega contra CiU pel que considera 100 dies d’inactivitat política.
Pel cap de l’oposició, Joan Antoni Baron, aquests primers mesos de govern nacionalista s’han caracteritzat per la inestabilitat, la manca de governabilitat, l’opacitat informativa cap als grups de l’oposició, l’absència de propostes noves i la indefinició d’un programa de govern.


Torna una nova edició dels Jocs Escolars de Mataró. Can Palauet va acollir al vespre l’acte de presentació de la temporada 2011-2012. Més de 2000 escolars pertanyents a escoles mataronines participaran d’aquest projecte que inclou estudiants d’educació primària, educació secundària i batxillerat.


Cultura,

Els Armats commemoren aquest cap de setmana el 25è aniversari del primer viatge a la ciutat del Vaticà i l’audiència amb l’aleshores Papa Joan Pau II. Precisament des d’aquella primera desfilada a la plaça Sant Pere del Vaticà, els Armats tenen el títol honorífic de Soldats de Pau.


Esports,

El Màlaga del defensa mataroní Sergio Sánchez suma la tercera victòria consecutiva a la lliga que el situa segon classificat, per davant del Barça i el Madrid, i amb els mateixos punts que el Betis, que avui rep el Saragossa.

Fecha de publicación: 2011-09-22 02:12:23
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: