210911vespre

L’atur creix a Mataró per sobre de la mitjana catalana. La taxa de desocupació a la capital del Maresme se situa en pràcticament en el 19% mentre que la mitjana catalana voreja el 15%.
Unes dades extretes de la Xarxa Perfil de la Ciutat, formada per 10 ajuntaments, que recull en un informe alguns factors bàsics per prendre decisions que permetin millorar la qualitat de vida de la seva ciutadania.

El PSC carrega contra CiU pel que considera 100 dies d’inactivitat política.
Pel cap de l’oposició, Joan Antoni Baron, aquests primers mesos de govern nacionalista s’han caracteritzat per la inestabilitat, la manca de governabilitat, l’opacitat informativa cap als grups de l’oposició, l’absència de propostes noves i la indefinició d’un programa de govern.

El Centre Natació Mataró recuperarà aquest cap de setmana les tradicionals 24 hores esportives i socials. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la relació entre els socis que podran fer esport durant 24 hores seguides.

Cultura,
Els Armats commemoren aquest cap de setmana el 25è aniversari del primer viatge a la ciutat del Vaticà i l’audiència amb l’aleshores Papa Joan Pau II. Precisament des d’aquella primera desfilada a la plaça Sant Pere del Vaticà, els Armats tenen el títol honorífic de Soldats de Pau.

Esports,

L’Iluro Hoquei Club continua preparant el seu debut a la primera divisió de l’especialitat. El proper cap de setmana celebra el segon torneig “ciutat de Mataró” on serà l’amfitrió d’alguns dels equips amb els que s’enfrontarà durant la temporada.

Fecha de publicación: 2011-09-21 13:08:54
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.71 MB | 29:19 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: