210911migdia

Afavorir la reactivació econòmica. Aquesta és la prioritat que la ciutat té sobre la taula. D’aquesta manera ho han manifestat els assistents a la tertúlia política dels informatius de Mataró Ràdio.

El PSC carrega contra CiU pel que considera 100 dies d’inactivitat política. Pel cap de l’oposició, Joan Antoni Baron, aquests primers mesos de govern nacionalista s’han caracteritzat per la inestabilitat, la manca de governabilitat, l’opacitat informativa cap als grups de l’oposició, l’absència de propostes noves i la indefinició d’un programa de govern.

L’alcalde, Joan Mora, considera que la instal•lació d’un amarrador per a iots de gran eslora al Port de Mataró situa la ciutat al mapa. Recordem que el nou amarrador tindrà capacitat per a una vintena de vaixells de luxe de 20 a 50 metres d’eslora.

Les famílies han de reconèixer la malaltia de l’Alzheimer i parlar-ne. Així ho ha assegurat la nova presidenta de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer, Maria Àngels Fradera, en una entrevista en motiu del dia mundial d’aquesta malaltia.

Cultura,
Els Armats commemoren aquest cap de setmana el 25è aniversari del primer viatge a la ciutat del Vaticà i l’audiència amb l’aleshores Papa Joan Pau II. Precisament des d’aquella primera desfilada a la plaça Sant Pere del Vaticà, els Armats tenen el títol honorífic de Soldats de Pau.

Esports,
L’Iluro Hoquei Club continua preparant el seu debut a la primera divisió de l’especialitat. El proper cap de setmana celebra el segon torneig “ciutat de Mataró” on serà l’amfitrió d’alguns dels equips amb els que s’enfrontarà durant la temporada.

Fecha de publicación: 2011-09-21 08:14:15
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.84 MB | 29:54 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: