200911vespre

El port de Mataró acollirà vaixells de gran eslora. El nou amarrador tindrà capacitat per a una vintena d’embarcacions de 20 a 50 metres d’eslora.  Actualment, entre Barcelona i França, no existeix cap altre port capaç dacollir iots daquestes característiques durant la temporada dhivern.

El Tecnocampus acollirà el proper mes de maig OCITUR, el primer congrés d’oci i turisme que s’organitza a Catalunya. Es tracta d’una trobada internacional per a professionals del sector que s’està treballant des de l’Escola Universitària, on s’imparteix un grau de turisme.

Afavorir la reactivació econòmica. Aquesta és la prioritat que la ciutat sobre la taula. D’aquesta manera ho han manifestat els assistents a la tertúlia política dels informatius de Mataró Ràdio

Els comerços de Mataró perceben una evolució negativa en els seus negocis, segons un estudi impulsat per l’IMPEM. El document conclou que els comerciants enquestats asseguren que en els primers mesos d’aquest 2011 la xifra de vendes, el marge comercial i la marxa general tenen una tendència negativa.

Cultura,
El mataroní Ferran Camps serà el director dels Pastorets de l’any que ve en substitució de Josep Rodri, que aquest any els tornarà a dirigir. El relleu el va anunciar l’Assemblea general de la Sala Cabanyes

Esports,
El Platges de Mataró exhibeix el seu potencial ofensiu, en la visita a Figueres, però també deixa entreveure algunes llacunes defensives que el seu tècnic, Quique Spà, intentarà treballar de cara el primer partit a casa contra El Masnou.

Fecha de publicación: 2011-09-20 12:57:47
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.8 MB | 29:43 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: