190911vespre

100 dies de nou govern municipal. El nou executiu municipal fa un balanç més que positiu d’aquesta primera etapa al capdavant de la ciutat. L’oposició, en diferents graus, es mostra molt crítica amb el que consideren 100 dies d’inacció.

Una escultura de ferro recordarà la figura del desaparegut advocat i activista Pep Manté al Parc de Rocafonda. Una iniciativa que va sorgir de la mateixa família de l’advocat laboralista i del memorial que porta el seu nom.


Mataró Camina per l’Alzhèimer pretén recaptar més de 18mil euros nets a l’edició d’aquest any de la caminada que es farà diumenge 25. Fins aquest dissabte shi havien inscrit 1.300 persones.


Cultura,
Els Capgrossos descarreguen el 5 de 7, 4 de 8 i la torre de 7 durant l’actuació que han fet aquest cap de setmana a la festa major de Tiana. Durant l’actuació es va retre homenatge al casteller de l’Arboç mort la setmana passada.

Esports,
Derrota dramàtica del Club Esportiu Mataró en la seva estrena oficial a casa. El conjunt de Juan Moscoso rep una maneta de l’Argentona (0-5) que el situa cuer de la Segona Divisió Catalana. Els problemes defensius dels mataronins s’accentuen. L’equip groc-i-negre ha encaixat 9 gols en dues jornades de lliga.

Fecha de publicación: 2011-09-19 13:11:36
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:56 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: