19092011MIGDIA

100 dies de nou govern municipal. El nou executiu municipal fa un balanç més que positiu d’aquesta primera etapa al capdavant de la ciutat. La oposició, en diferents graus, es mostra molt crítica amb el que consideren 100 dies d’inacció.
        

“Mataró Ràdio ha demostrat en els seus 5 anys de vida que és la ràdio de la ciutat”. És el que ha assegurat Quim Fernández, nou president de Mataró Audiovisual, durant una entrevista de balanç.

“Un crit”una escultura de ferro recordarà la figura de Pep Manté al Parc de Rocafonda. Una iniciativa que va sorgir de la mateixa família de l’advocat laboralista i del memorial que porta el seu nom.


Mataró Camina per l’Alzheimer pretén recaptar més de 18mil euros nets a l’edició d’aquest any. Fins el dissabte, la organització de la caminada ha comptabilitzat un total de 1300 inscripcions per participar. 


El Gremi d’hostaleria i Turisme signa un conveni amb el CETT (l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona) per millorar la formació a l’escola de Restauració i Cambreria de Mataró. Segons la directora del CETT, Nan Ferreras, el Gremi i el centre tenen els mateixos objectius: aconseguir millores en el sector i per fer-ho confien en la formació dels professionals.


Cultura,

Els Capgrossos descarreguen el 5 de 7, 4 de 8 i la torre de 7 durant l’actuació que han fet aquest cap de setmana a la festa major de Tiana. L’actuació va retre homenatge al casteller de l’Arboç mort la setmana passada.


El casal de Barri Les Esmandies acull “Desenterrant el silenci”, una exposició que recull fotografies d’una fosa comuna a Burgos. El recull fotogràfic es centra en la figura d’Antoni Benaiges, un mestre català que estava enterrat en una fosa de Burgos que es va exhumar l’any passat.


Esports,

Derrota dramàtica del Club Esportiu Mataró en la seva estrena oficial a casa. El conjunt de Juan Moscoso rep una maneta de l’Argentona (0-5) que el situa cuer de la Segona Divisió Catalana. Els problemes defensius dels mataronins s’accentuen. L’equip groc-i-negre ha encaixat 9 gols en dues jornades de lliga.

Fecha de publicación: 2011-09-19 07:55:09
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:54 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: