19092011MATÍ

100 dies de nou govern municipal. El nou executiu municipal fa un balanç més que positiu d’aquesta primera etapa al capdavant de la ciutat. La oposició, en diferents graus, es mostra molt crítica amb el que consideren 100 dies d’inacció.


Manel Mas posa punt i final a la carrera política. L’ex alcalde de Mataró i diputat al Congrés pel PSC no formarà part de les llistes pel 20 de novembre.


El Gremi d’hostaleria i Turisme signa un conveni amb el CETT (l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona) per millorar la formació a l’escola de Restauració i Cambreria de Mataró. Segons la directora del CETT, Nan Ferreras, el Gremi i el centre tenen els mateixos objectius: aconseguir millores en el sector i per fer-ho confien en la formació dels professionals.


Cultura,

El casal de Barri Les Esmandies acull “Desenterrant el silenci”, una exposició que recull fotografies d’una fosa comuna a Burgos. El recull fotogràfic es centra en la figura d’Antoni Benaiges, un mestre català que estava enterrat en una fosa de Burgos que es va exhumar l’any passat. El fotògraf i geògraf Sergi Bernal és l’autor d’aquesta mostra.


Esports,

Derrota dramàtica del Club Esportiu Mataró en la seva estrena oficial a casa. El conjunt de Juan Moscoso rep una maneta de l’Argentona (0-5) que el situa cuer de la Segona Divisió Catalana. Els problemes defensius dels mataronins s’accentuen. L’equip groc-i-negre ha encaixat 9 gols en dues jornades de lliga.

Fecha de publicación: 2011-09-19 03:30:09
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: