160911VESPRE

Conèixer el Maresme, valorar el clima i el patrimoni d’un territori que rep cada any milers de turistes. Aquest és l’objectiu de la visita que representants de 15 agències de viatge, sobretot europees, visiten Mataró per poder promocionar turísticament la comarca del Maresme entre els seus clients.

Posar en valor i donar a conèixer el patrimoni íber i romà de la comarca del Maresme.
El Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme juntament amb l’entitat cultural Tanit intenta recuperar la forma de vida, la cuina o els mites i llegendes d’aquella època

Les 800 adhesions a una plataforma que recull queixes a través de la xarxa han aconseguit instal•lar la tanca publicitària en protesta contra de les retallades sanitàries a Mataró.
“A Mataró no et posis malalt”. És el lema que es pot llegir en una tanca publicitària a la rotonda d’accés a l’Hospital de la capital del Maresme.

Mataró ha presentat aquesta tarda el nou Hyundai I40.  L’empresa porta des de l’any 1993 al Barcelonès nord i des del gener del 2010 ha ampliat la seva zona de responsabilitat al Maresme.
Hi anirem de la mà de la nostra companya, Alba Garcia

Cultura,
La poetessa mataronina Lola Casas presenta originals poemes que parlen, entre d’altres, dels croissants i de les crispetes, formen part del seu nou llibre “nyam, nyam”.
Casas ha buscat l’element màgic per transformar aquests productes en la font d’inspiració d’aquest nou llibre. Lola Casas.


Esports,
El Club Esportiu Mataró ha treballat amb insistència, durant la setmana, per corregir les seves disfuncions defensives. Aquest és, ara mateix, el principal cavall de batalla del tècnic local, Juan Moscoso, que pateix una manca evident d’efectius al darrere.

Fecha de publicación: 2011-09-16 12:56:37
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:56 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: