16092011MIGDIA

Conèixer el Maresme, valorar el clima i el patrimoni d’un territori que rep cada any milers de turistes. Aquest és l’objectiu de la visita que representants de 15 agències de viatge, sobretot europees, visiten Mataró per poder promocionar turísticament la comarca del Maresme entre els seus clients.


Posar en valor i donar a conèixer el patrimoni íber i romà de la comarca del Maresme. Aquest és l’objectiu del primer festival Laietania que arrenca aquesta tarda i s’allargarà fins el proper cap de setmana.


El PP de Mataró denuncia problemes d’incivisme en el tram de l’Avinguda del Maresme situat davant de l’estació de RENFE. Segons els populars, diàriament hi ha grups de persones que deambulen per aquesta zona de la ciutat, fan les seves necessitats a la via pública i molesten els clients d’alguns comerços.


El PSC exigeix al govern municipal que pressioni la Generalitat per garantir la construcció de l’escola Joan Coromines. El partit dels socialistes presentaran una proposta de resolució al proper ple perquè Convergència i Unió s’encarregui de vetllar perquè les obres d’aquest centre s’incloguin als pressupostos de l’any 2013.


Cultura,

La col•lectiva de Sant Lluc per l’Art obre aquesta tarda les seves portes. Aquest 2011 s’hi exposen més de 90 peces de diferents artistes locals vinculats amb aquesta associació d’art.Esports,

El Club Esportiu Mataró ha treballat amb insistència, durant la setmana, per corregir les seves disfuncions defensives. Aquest és, ara mateix, el principal cavall de batalla del tècnic local, Juan Moscoso, que pateix una manca evident d’efectius al darrere. El Mataró rep diumenge a les cinc l’Argentona, en el debut oficial a casa.

Fecha de publicación: 2011-09-16 08:11:23
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: