16092011MATÍ

Comissions Obreres (CCOO) posa el crit al cel i denuncia que falten professors pel curs escolar que acaba de començar. La delegada d’ensenyament del sindicat, Encarna Escribano, assegura que més del 60% de les escoles ha perdut professors.


El PP de Mataró denuncia problemes d’incivisme en el tram de l’Avinguda del Maresme situat davant de l’estació de RENFE. Segons els populars, diàriament hi ha grups de persones que deambulen per aquesta zona de la ciutat, fan les seves necessitats a la via pública i molesten els clients d’alguns comerços.


El PSC exigeix al govern municipal que pressioni la Generalitat per garantir la construcció de l’escola Joan Coromines. El partit dels socialistes presentaran una proposta de resolució al proper ple perquè Convergència i Unió s’encarregui de vetllar perquè les obres d’aquest centre s’incloguin als pressupostos de l’any 2013.


Cultura,

La col•lectiva de Sant Lluc per l’Art obre aquesta tarda les seves portes. Aquest 2011 s’hi exposen més de 90 peces de diferents artistes locals vinculats amb aquesta associació d’art.


Fomentar l’intercanvi de llibres i la cultura. Aquests són els objectiu de l’associació cultural “Llibre viu”, on s’hi fan més d’un miler d’intercanvis de llibres al mes.


Esports,

El Platges de Mataró debuta aquest cap de setmana a la lliga de Copa Catalunya visitant la pista del Figueres. El tècnic dels mataronins, Quique Spà, avisa de la importància del jugador franquícia del rival; Jordi Vallmajó, que fins ara jugava amb el Lugo a la Lliga LEB, és un base amb condicions per lidera el conjunt de l’Empordà. El seu germà, Xavi Vallmajó, format també al Figueres, va jugar sis temporades a l’ACB amb el Girona.

Fecha de publicación: 2011-09-16 03:07:18
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: