150911vespre


Comissions Obreres (CCOO) posa el crit al cel i denuncia que falten professors pel curs escolar que acaba de començar. La delegada d’ensenyament del sindicat, Encarna Escribano, assegura que més del 60% de les escoles ha perdut professors.

L’Escola Camí del Mig denuncia retard en l’anunci de l’obertura d’una tercera línia de P3 i de primer. La comunitat educativa del centre considera que l’escola està sobrecarregada i que no han tingut temps suficient per adequar-se als canvis. La Generalitat respon que la tercera línia es va consensuar amb el centre.

El PP de Mataró denuncia problemes d’incivisme en el tram de l’Avinguda del Maresme situat davant de l’estació de RENFE. Segons els populars, diàriament hi ha grups de persones que deambulen per aquesta zona de la ciutat, fan les seves necessitats a la via pública i molesten els clients d’alguns comerços.

Cultura,
La col•lectiva de Sant Lluc per l’Art obre aquesta tarda les seves portes
Aquest 2011 s’hi exposen més de 90 peces de diferents artistes locals vinculats amb aquesta associació d’art

Fomentar l’intercanvi de llibres i la cultura. Aquests són els objectiu de l’associació cultural “Llibre viu”, on s’hi fan més d’un miler d’intercanvis de llibres al mes.

Esports,
El Platges de Mataró encara amb optimisme la primera jornada de lliga a la Copa Catalunya. El seu tècnic, Quique Spà, assegura que el treball fet durant la pretemporada els permet afrontar amb confiança l’inici de la competició oficial.

Fecha de publicación: 2011-09-15 13:02:13
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:57 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: