15092011MATÍ

L’Escola Camí del Mig denúncia retard en l’anunci de l’obertura d’una tercera línia de P3 i de primer. La comunitat educativa del centre considera que l’escola està sobrecarregada i que no han tingut temps suficient per adequar-se als canvis.


Per la seva banda, l’Institut Municipal d’Educació assegura que ha traslladat la disconformitat de la comunitat educativa del Camí del Mig al departament d’Ensenyament. La directora de l’IME, Pilar Navarro, explica que ja s’han posat en contacte amb aquesta àrea de la Generalitat i que ara resten a l’espera de la resposta.


La Generalitat confirma que les obres de l’escola Marta Mata començaran durant aquest primer trimestre del curs. Així ho ha assegurat aquest matí el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme Vallès Oriental, Vicent Garcia, durant la presentació de les dades d’inici del curs escolar del territori.


L’Escola Municipal de Música encara no ha rebut ni un euro de la Generalitat. L’ajuntament, que reconeix que no rebrà l’aportació de l’administració catalana corresponent al curs 2009-2010, espera ara rebre la subvenció de 200.000 euros corresponent al curs passat.


50.000 vehicles circulen diàriament per la C-60, la via que connecta el Maresme i el Vallès. Així ho va constatar lalcalde de Granollers i president de lAgrupació de Municipis amb Transport Urbà (l’AMTU), Josep Mayoral, durant la presentació duna enquesta sobre la mobilitat interurbana.


Cultura,

15 anys dels Capgrossos en imatges i fent un repàs a la trajectòria de la colla castellera de Mataró. Aquest és l’objectiu del documental que aquests dies enregistra la productora mataronina Clack.


Esports,

L’equip femení del Centre Natació Mataró de waterpolo reforça la plantilla amb el fitxatge de tres jugadores veneçolanes. Patsi Alas, Franjelis Pitter i Alexandra Carangelo arribaran a Catalunya a finals d’aquest mes per fer un “Stage” amb la seva selecció. Després d’aquesta concentració amb Veneçuela, ja s’incorporaran a l’equip de Vicenç Tarrés. D’altra banda, tres jugadores de l’equip femení representen la ciutat, aquests dies, en el Mundial Júnior. Roser Tarragó és la golejadora del combinat estatal, Marta Bach també és titular, i Mar Llisterri aporta minuts de qualitat.

Fecha de publicación: 2011-09-15 02:21:32
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: