140911migdia

La Generalitat confirma que les obres de l’escola Marta Mata començaran durant aquest primer trimestre del curs. Així ho ha assegurat aquest matí el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme Vallès Oriental, Vicent Garcia, durant la presentació de les dades d’inici del curs escolar del territori.

L’Escola Municipal de Música encara no ha rebut ni un euro de la Generalitat. L’ajuntament, que reconeix que no rebrà l’aportació de l’administració catalana corresponent al curs 2009-2010, espera ara rebre la subvenció de 200.000 euros corresponent al curs passat.


El vehicle policial de control del trànsit ha interposat gairebé 3800 multes en el primer semestre d’aquest 2011. Unes dades que arriben quan aquest cotxe ha renovat la seva imatge.

Dos gossos perillosos ataquen un noi que passejava el seu gos. Els fets van passar a Rocafonda la setmana passada. La Policia Local va aixecar acta perquè segons la llei de tinença de gossos perillosos no tenien la llicència corresponent per a aquest tipus d’animals ni tampoc l’assegurança que pertoca.


Revitalitzar la Plaça Gran, impulsar el comerç d’aquesta zona i fidelitzar la clientela. Aquests són els objectius de la campanya “Aquesta tardor omple el cabàs en dimecres” engegada pels comerciants de la Plaça Gran i Rodalies.

Cultura,
Can xalant viatja aquest divendres fins al japó, a Yokohama, per assistir a la Triennal dart contemporani. En aquesta trobada es reuniran 25 espais de creació contemporània de tot el mon.


Esports,
L’equip femení del Centre Natació Mataró de waterpolo reforça la plantilla amb el fitxatge de tres jugadores veneçolanes. Patsi Alas, Franjelis Pitter i Alexandra Carangelo arribaran a Catalunya a finals d’aquest mes per fer un “Stage” amb la seva selecció.

Fecha de publicación: 2011-09-14 13:08:41
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: