14092011MATÍ

El vehicle policial de control del trànsit ha interposat gairebé 3800 multes en el primer semestre d’aquest 2011. Unes dades que arriben quan aquest cotxe ha renovat la seva imatge.


El vehicle policial de control del trànsit ha renovat la seva imatge. El govern municipal l’ha repintat i ara va logotipat com un cotxe de la policia local, en comptes de fer-ho com un vehicle del Mataró Bus.


Revitalitzar la Plaça Gran, impulsar el comerç d’aquesta zona i fidelitzar la clientela. Aquests són els objectius de la campanya “Aquesta tardor omple el cabàs en dimecres” engegada pels comerciants de la Plaça Gran i Rodalies.


Dos gossos perillosos ataquen un noi que passejava el seu gos. Els fets van passar a Rocafonda la setmana passada. La Policia Local va aixecar acta perquè segons la llei de tinença de gossos perillosos no tenien la llicència corresponent per a aquest tipus d’animals ni tampoc l’assegurança que pertoca.


Cultura,

Can xalant viatja aquest divendres fins al japó, a Yokohama, per assistir a la Triennal dart contemporani. En aquesta trobada es reuniran 25 espais de creació contemporània de tot el mon.


Esports,

La Unió Esportiva Mataró i Albert Illa separen els seus camins, definitivament, després de fer-se evidents les diferències entre els fins ara entrenador de l’equip femení, i el coordinador de la secció i nou tècnic del mateix sènior, César Aneas. El Platges havia ofert a Illa la gerència del club, però sense prescindir d’Aneas.

Fecha de publicación: 2011-09-14 05:37:43
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: