12092011MATÍ

Més de 17.000 nens i nenes tornen avui a les aules de les escoles i instituts de la ciutat. A Mataró, només quatre escoles mantenen la 6ena hora: Germanes Bertomeu, Rocafonda, Tomàs Vinyes i Torre Llauder.


L’únic equipament educatiu que s’estrenarà a Mataró aquest curs són les noves instal•lacions de l’Escola d’Educació Especial Arboç. Aquest cap de setmana, més de 190 voluntaris de l’escola i també de la companyia nord americana Omnicom Group  han acabat d’enllestir els últims detalls perquè tot estigués a punt per l’inici de curs.


La defensa aferrissada de la immersió lingüística ha marcat la tradicional ofrena floral al monòlit de Rafael Casanova en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Entitats, sindicats i partits polítics han fet una crida a la unitat per defensar un dels pilars de la cultura catalana, la llengua. Antoni Pous és el president d’Omnium Cultural a Mataró.


Cultura,

Caixa Laietana participa en la digitalització de 4.500 partitures d’havaneres de la Fundació Ernest Morató. La responsable de l’àrea cultural de la Fundació de Caixa Laietana, Elisabet de Dòria, explica que la cerca es pot fer a partir del nom o de l’autor de la cançó.Esports,

El Club Esportiu Mataró acaba golejat al camp de Llefià, 4 a 1, en un partit que guanyava quan faltaven vint minuts pel final. El sistema defensiu dels mataronins va acabar fent aigües davant l’agressivitat del conjunt de Badalona. L’equip de Juan Moscoso comença la temporada amb derrota.

Fecha de publicación: 2011-09-12 03:31:36
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: