080911vespre

L’ajuntament acull aquesta tarda el primer ple ordinari del curs. Anirem en directe fins al saló de plens per repassar els punts que es preveuen més interessants d’aquesta sessió.

PSC i CUP presentaran dues propostes de resolució sobre la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia contra la immersió lingüística
durant aquest ple es donarà compte del decret d’alcaldia sobre la incorporació de quatre càrrecs de confiança

Quatre detinguts i un ferit després d’un tiroteig a la zona del Sorrall. Els fets van passar aquest dissabte a la matinada. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís d’uns veïns que havien sentit trets i hi havia hagut una baralla.

El mestre i pedagog mataroní Joaquim Arenas, impulsor del Programa dImmersió Lingüística, considera que cal jerarquitzar les prioritats lingüístiques dels alumnes catalans potenciant, sobretot, el català.  Una afirmació que el mataroní ha pronunciat durant la tertúlia que el “suplement informatiu”.

Cultura,
El Club social Tu Tries prepara la 4 edició del concurs “Inspiraciones”.
Un certamen adreçat a totes aquelles persones que pateixen alguna malaltia mental i que vulguin participar presentant una obra en pintura, dibuix, en poesia o en prosa.

Esports,
El Centre Natació Mataró no ha pogut aconseguir els 100 mil euros de pressupost necessaris per competir a nivell continental amb els seus equips de waterpolo i, per tant, ha hagut de renunciar a la Copa LEN masculina i a la Copa d’Europa femenina.

Fecha de publicación: 2011-09-08 13:35:25
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.65 MB | 29:02 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: