080911Matí

Cal jerarquitzar les prioritats lingüístiques dels alumnes catalans.
Així ho ha assegurat als micròfons de Mataró Ràdio el mestre i pedagog mataroní Joaquim Arenas, propulsor del Programa dImmersió Lingüística. Una afirmació que el mataroní ha pronunciat durant la tertúlia que el “suplement informatiu”.

L’actual crisi econòmica provoca que un gruix important d’immigrants canviïn de país dins de la mateixa Unió Europea.
Així assegura Andreu Domingo i Valls, sotsdirector del Centre d’Estudis Demogràfics i doctor en sociologia.

Satisfacció entre els veïns de l’Havana per la reconversió del centre de la Ribera en un CRAE, un centre de entre residencial dacció educativa.
Des de l’associació de veïns asseguren que des del mes de juny no s’ha produït cap incidència i esperen que la tranquil•litat es mantingui.

Maria Àngels Fradera, nova presidenta de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzhèimer del Maresme. Fradera pren el relleu a Ascensió Miró, que es queda en un segon terme després de 18 anys com a màxima responsable de l’entitat.

Detenen a Mataró dos joves de 17 i 22 anys amb metall robat després de patir un accident a la capital del Maresme. Els dos joves, de nacionalitat romanesa, viatjaven amb un camió, carregat amb el material suposadament robat, quan van impactar amb un turisme.

Cultura,
El Club social Tu Tries prepara la 4 edició del concurs “Inspiraciones”.
Un certamen adreçat a totes aquelles persones que pateixen alguna malaltia mental i que vulguin participar presentant una obra en pintura, dibuix, en poesia o en prosa.

Esports,
El rendiment del Club Esportiu Mataró en els primers partits de lliga és tota una incògnita. Així ho reconeix el tècnic dels groc-i-negres, Juan Moscoso, dies abans del debut de l’equip al camp del Llefià. El conjunt de la capital del Maresme genera dubtes, sobretot, en la part defensiva.

Fecha de publicación: 2011-09-08 03:26:14
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:58 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: