070911vespre

Satisfacció entre els veïns de l’Havana per la reconversió del centre de la Ribera en un CRAE, un centre de entre residencial dacció educativa.
Des de l’associació de veïns asseguren que des del mes de juny no s’ha produït cap incidència i esperen que la tranquil•litat es mantingui.

El president de la Generalitat Artur Mas felicita la seu mataronina de Hartmann pel seu esperit d’internacionalització. Unes paraules que ha pronunciat durant la inauguració d’una instal•lació d’alta tecnologia sanitària, que serveix per posar adhesius als productes que fabrica l’empresa.

Maria Àngels Fradera, nova presidenta de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzhèimer del Maresme. Fradera pren el relleu a Ascensió Miró, que es queda en un segon terme després de 18 anys com a màxima responsable de l’entitat.

Detenen a Mataró dos joves de 17 i 22 anys amb metall robat després de patir un accident a la capital del Maresme. Els dos joves, de nacionalitat romanesa, viatjaven amb un camió, carregat amb el material suposadament robat, quan van impactar amb un turisme

Més d’un centenar de persones han assistit a la concentració contra la interlocutòria sobre la immersió lingüística del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. L’acció organitzada per la CUP, que va tenir lloc ahir al vespre davant de l’ajuntament, instava als assistents desobeir la aquesta sentència.

Cultura,
L’artista mataroní, Josep Maria Jodar vincula el mar mataroní amb la costa californiana en la seva última exposició “Maresme C.A next exit”. Una mostra que s’inaugurarà aquest divendres al Col•legi d’aparelladors i  que barreja fotografia, pintura i cinema

Esports,
El rendiment del Club Esportiu Mataró en els primers partits de lliga és tota una incògnita. Així ho reconeix el tècnic dels groc-i-negres, Juan Moscoso, dies abans del debut de l’equip al camp del Llefià. El conjunt de la capital del Maresme genera dubtes, sobretot, en la part defensiva.

Fecha de publicación: 2011-09-07 13:01:14
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:55 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: