060911vespre

L’ajuntament ha gastat 150mil euros en substituir mobiliari urbà malmès durant el 2010. la reposició de bancs trencats i de contenidors que havien estat cremats intencionadament s’han endut el gruix d’aquesta despesa.
Ho constata la Memòria del Pla d’Acció per al Civisme corresponent a l’any passat, que també evidencia que, tot i això, els actes vandàlics han disminuït prop d’un 34% respecte el 2009.

El TecnoCampus podria estrenar dues noves titulacions el curs que ve: màrqueting i ciències de l’activitat física i l’esport. Dues carreres que se sumarien als set graus que s’ofereixen actualment entre l’Escola Universitària del Maresme, l’Escola Universitària Politècnica i l’Escola Superior de Ciències de la Salut

La sentència del Tribunal Superior de Justícia contra la immersió lingüística centrarà part del primer ple del curs. El PSC presenta una proposta de resolució en defensa d’aquest model d’ensenyament i la CUP crida a la insubmissió davant la interlocutòria.


La crisi econòmica i les ganes de conèixer món, motius que empenyen els joves a marxar del país. Marc Rodríguez ha parlat amb alguns joves mataronins que han marxat a treballar o a estudiar fora de les nostres fronteres.

Cultura,
El Foment Mataroní enceta el segon tram de la temporada aquest mes de setembre.
Una programació reduïda per la crisi econòmica però que pretén mantenir la qualitat.

Esports,
El Platges de Mataró canvia de parer i finalment aposta per César Aneas com a entrenador del sènior femení. Sergio Garcia, tècnic del júnior, serà l’ajudant d’Aneas al capdavant del primer equip. Mentrestant, el Platges manté l’oferta a Albert Illa perquè sigui el gerent del club.

Fecha de publicación: 2011-09-06 14:19:48
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (8.11 MB | 35:26 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: