05092011 Informatiu vespre


El Centre de Menors de la Ribera reobre avui les seves portes com a un CRAE, un centre residencial dacció educativa que acollirà nens i nenes fins els 12 anys. Després dels problemes de convivència entre aquest equipament i els veïns del barri de l’Havana, la Generalitat anunciava la reconversió d’aquest espai el mes de maig.

Els estudiants del TecnoCampus superen la mitjana catalana en inserció laboral, segons un estudi de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari.
Segons aquest estudi, la taxa de desocupació dels titulats en carreres tècniques a l’Escola Universitària Politècnica de Mataró és només del 5,7%, pràcticament la meitat de la del conjunt d’aquests titulats al conjunt de Catalunya

La depressió postvacacional no existeix com a malaltia diagnosticada. Així ho assegura el cap mèdic de salut mental i addiccions del Consorci Sanitari del Maresme, el doctor Josep Cañete. Aquest especialista reconeix, però, sovint genera ansietat i tristesa.

Mossèn Joan Barat es jubila i posa punt i final a 14 anys com a rector de la Basílica de Santa Maria. A partir d’ara, Segimon Garcia, rector de Sant Josep, assumirà les dues parròquies.


Cultura,
Els Capgrossos enceten el segon tram de la temporada amb castells de 8 a Sabadell. La manca d’efectius va impedir que els castellers poguessin portar a plaça la torre de 8.

Esports,

Mataró tornarà a ser l’escenari d’un partit internacional de voleibol femení. La seleccions d’Espanya i d’Azerbaijan jugaran un amistós, el dia 17 de setembre, al poliesportiu del carrer Euskadi. L’atractiu principal arriba amb la presència de la capitana del combinat estatal, la mataronina Amaranta Fernández, que es va perdre el partit contra les belgues. David Casas és el coordinador del Club Vòlei Mataró.


Serà l’última prova dels dos equips abans del Campionat d’Europa que es disputa a Itàlia i Sèrbia.

Fecha de publicación: 2011-09-05 13:30:09
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.88 MB | 30:04 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: