020911vespre

Torna a pujar l’atur a Mataró. Després d’un trimestre de treva, 366 persones s’han quedat sense feina durant el mes d’agost i la capital del Maresme torna a tenir més de 13.300 desocupats, uns índexs semblants als del mes de maig.

Cal promocionar el port de Mataró per potenciar-hi l’activitat econòmica. Aquesta és una de les demandes del gremi d’hostaleria i turisme de Mataró i el Maresme que ahir al vespre van tenir una primera trobada amb el nou regidor de promoció econòmica, Miquel Rey.

El PSC demanarà explicacions polítiques al govern municipal per la suspensió del Festival Shakespeare. Segons el grup municipal dels socialistes, el nou executiu municipal va tirar pel dret a l’hora de prendre aquesta decisió i no va tenir en compte la opinió de la resta de grups polítics amb representació


Cultura,
Una llegenda de fa més de 300 anys que arriba fins al dia d’avui carregada de màgia, misteris, amor i assassinats. Aquesta és la trama del llibre “El Espejo”, una obra que acaba de publicar l’escriptora mataronina Montserrat Romero.


Esports,
L’equip juvenil de la Fundació Privada Esportiva Mataró torna a la Divisió d’Honor dues temporades després. El conjunt que entrena Abel Mourelo debuta dissabte a la màxima categoria estatal visitant el camp del Manlleu.

Fecha de publicación: 2011-09-02 13:00:57
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.89 MB | 30:05 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: