010911vespre


L’edifici de l’escola Marta Mata entrarà parcialment en funcionament el setembre de 2012.
Així ho ha reiterat el director dels serveis territorials d’educació, Vicent Garcia, unes setmanes després d’avançar-ho a Mataró Ràdio. Les obres per construir el nou equipament a la carretera de Cirera s’havien d’adjudicar el maig passat però finalment no es van incloure als pressupostos de la Generalitat del 2011

Els alumnes del Centre d’Educació Especial l’Arboç podran estrenar les noves instal•lacions aquest curs. L’ajuntament ja ha cedit a la Fundació Privada El Maresme l’ús del nou edifici, ubicat als entorns de Vallveric.

Les rebaixes concentren el gruix de vendes en les dues primeres setmanes. Els establiments de la ciutat van posar ahir, després de dos mesos, el punt i final al període de descomptes.

Cultura,
L’artista Santi Estrany ha exposat a la mostra d’art “New Beijing International Art”. En una intervenció al programa Viu la Vida dia a dia d’aquesta casa, l’artista ha reconegut que és la primera vegada que les seves obres trepitgen terres asiàtiques.

Esports,
El Club Hoquei AGD Mataró ja escalfa motors preparant una nova temporada a la Primera Divisió. La plantilla que entrena Joan Carles Vadillo compta amb els retorns d’Eric Florenza i Marc Figa com a novetats més destacades.

Fecha de publicación: 2011-09-01 13:04:54
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.75 MB | 29:28 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: