010911migdia

Els alumnes del Centre d’Educació Especial l’Arboç podran estrenar les noves instal•lacions aquest curs. L’ajuntament ja ha cedit a la Fundació Privada El Maresme l’ús del nou edifici, ubicat als entorns de Vallveric.

Les rebaixes concentren el gruix de vendes en les dues primeres setmanes. Els establiments de la ciutat van posar ahir, després de dos mesos, el punt i final al període de descomptes.

Els canvis en el cobrament del PIRMI dificulten la inserció local i la situació de la gent. Així ho consideren des de la CUP que asseguren que cal començar a treballar en combatre el GRAN frau fiscal, no el dels més necessitats.

Dissabte comença el procés d’inscripció per a la 4ª caminada per l’alzhèimer. La caminada se celebrarà el proper 25 de setembre.

Cultura,
El grup català “Goliat” és un dels 6 grups que participa en el concurs del Cirera Rock que es celebrarà aquest primer divendres de setembre. La Maria Bellostas ens en donarà més detalls.


Esports,
El Club Hoquei AGD Mataró ja escalfa motors preparant una nova temporada a la Primera Divisió. La plantilla que entrena Joan Carles Vadillo compta amb els retorns d’Eric Florenza i Marc Figa com a novetats més destacades.

Fecha de publicación: 2011-09-01 10:06:46
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (7.31 MB | 31:57 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: