310811vespre

L’ajuntament carrega contra la Generalitat per no haver-los informat de les modificacions que pretenia introduir en el cobrament de la renda mínima d’inserció, el PIRMI. El consistori ha hagut d’avançar diners a 6 famílies que es trobaven en una situació crítica.

Els canvis en el cobrament del PIRMI dificulten la inserció local i la situació de la gent. Així ho consideren des de la CUP que asseguren que cal començar a treballar en combatre el GRAN frau fiscal, no el dels més necessitats.

Presentada a Mataró l’Assemblea Nacional Catalana. Aquest moviment neix amb la voluntat d’aglutinar tots els ciutadans que van treballar per impulsar les consultes populars independentistes.

Comença el procés d’inscripció per a la 4ª caminada per l’alzheimer. A partir de demà dijous 1 de setembre tot aquell que desitgi participar a la caminada podrà inscriure’s a diferents indrets de la ciutat

Cultura,
L’actriu Míriam Tortosa, la Jordina de “La Riera”, reconeix que no esperava durar més de dos mesos a la sèrie perquè la van fitxar per protagonitzar un paper secundari. La sèrie de TV3 ambientada a Mataró i al Maresme torna a les pantalles dilluns 5 de setembre.

Esports,
La lliga espanyola de waterpolo s’ha proposat emular la de futbol i, a dia d’avui, encara és una incògnita la seva data d’inici. En aquest cas, no hi ha convocada cap vaga de jugadors, sinó els embolics de la pròpia federació, que després de sortejar el calendari podria fer marxa enrere, modificar-lo, i endarrerir la primera jornada quinze dies.

Fecha de publicación: 2011-08-31 12:55:02
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:56 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: