310811migdia


L’ajuntament carrega contra la Generalitat per no haver-los informat de les modificacions que pretenia introduir en el cobrament de la renda mínima d’inserció, el PIRMI. El consistori ha hagut d’avançar diners a 6 famílies que es trobaven en una situació crítica.


L’èxit del turisme a Mataró passa per posar en valor els seus punts forts.
En aquest punt han coincidit els participants a la tertúlia dels informatius d’aquesta casa centrada en el balanç d’estiu.


Presentada a Mataró l’Assemblea Nacional Catalana. Aquest moviment neix amb la voluntat d’aglutinar tots els ciutadans que van treballar per impulsar les consultes populars independentistes.


Cultura,
L’actriu Míriam Tortosa, la Jordina de “La Riera”, reconeix que no esperava durar més de dos mesos a la sèrie perquè la van fitxar per protagonitzar un paper secundari. La sèrie de TV3 ambientada a Mataró i al Maresme torna a les pantalles dilluns 5 de setembre.

Pulso Devil és un dels 6 grups que participa en el Cirera Rock d’aquest divendres. Els coneixerem una mica més de la mà de Maria Bellostas.


Esports,
La lliga espanyola de waterpolo s’ha proposat emular la de futbol i, a dia d’avui, encara és una incògnita la seva data d’inici. En aquest cas, no hi ha convocada cap vaga de jugadors, sinó els embolics de la pròpia federació, que després de sortejar el calendari podria fer marxa enrere, modificar-lo, i endarrerir la primera jornada quinze dies.

Fecha de publicación: 2011-08-31 09:42:10
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.84 MB | 29:52 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: