290811migdia


Els partits polítics destaquen el ferm compromís d’Heribert Barrera amb Catalunya. El que va ser el primer president del Parlament després de la seva restauració democràtica, va morir dissabte als 94 anys.
               

El nou conseller de promoció econòmica del CCM, José Manuel López, es marca com a màxima prioritat reduir la taxa d’atur a la comarca. Segons les últimes dades d’ocupació, referents al mes de juliol, pràcticament 35.000 persones no tenien feina.


Torna la normalitat a la circulació ferroviària de la línia 1 de Rodalies. Els trens de rodalies tornen a parar a totes les estacions de Barcelona i recuperen la freqüència i horaris habituals.Cultura,
Els capgrossos tornen als assajos per preparar-se de cara a aquesta segona part de la temporada, que encetaran el cap de setmana que ve a Dosrius. Els castells de 9 són els reptes més importants dels blaus, que es volen centrar en el 3 de 9 i la torre de 9.


Esports,
El Club Esportiu Mataró no espera cobrar cap compensació econòmica pel traspàs de Cesc Fàbregas al Barça. Els responsables de l’entitat mataronina apunten que els jugador maresmenc va marxar del club abans dels 12 anys i que, per tant, al Mataró no li corresponen els cànons de formació o solidaritat.

Fecha de publicación: 2011-08-29 10:13:59
Calidad del audio: khz, bitrate:
Descargar podcast (0 kb | minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: