280811migdia

El nou conseller de promoció econòmica del CCM, José Manuel López, es marca com a màxima prioritat reduir la taxa d’atur a la comarca. Segons les últimes dades d’ocupació, referents al mes de juliol, pràcticament 35.000 persones no tenien feina.

Torna la normalitat a la circulació ferroviària de la línia 1 de Rodalies. Des d’aquest matí els trens de rodalies circulen amb la mateixa freqüència i horaris que abans de les obres que es van iniciar el passat 4 d’agost i que obligaven a finalitzar el recorregut a l’estació de França.

Joan Antoni Baron acusa Joan Mora de mentir. L’actual cap de l’oposició assegura que, en el moment de fer el traspàs de poders, el tripartit va informar al nou govern que el projecte de transformació de l’antic Club Nàutic havia quedat pendent perquè l’estat l’havia denegat.

Unes 400 persones es reuneixen aquest diumenge a la 4a Matinal Motera per mostrar els seus vehicles de gran cilindrada. L’acte, que té lloc al Parc de Can Tuñí, ha estat organitzat per el grup de teatre EPMA i per Moto grup diversos.

 

Cultura, 

El barri de Cirera dóna el tret de sortida a la festa popular del barri. Un any més la comissió de festes s’ha hagut d’ajustar el cinturó per la crisi económica però es mantenen activitats tan típiques com el Cirera Rock, l’espectacle de varietats de Toni Rovira o el torneig de futbol sala.

 

Esports, 

El president de la Unió Esportiva Mataró, Joan Ventura, admet desavinences entre el coordinador de la secció femenina, César Aneas, i el director esportiu del club i l’entrenador del femení, Albert Illa. La directiva ha ofert la gerència de l’entitat a Illa però és conscient que potser han de triar entre ell i Aneas.

Fecha de publicación: 2011-08-28 09:47:54
Calidad del audio: khz, bitrate:
Descargar podcast (0 kb | minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: