270811MIGDIA

 

Joan Antoni Baron acusa Joan Mora de mentir. L’actual cap de l’oposició assegura que, en el moment de fer el traspàs de poders, el tripartit va informar al nou govern que el projecte de transformació de l’antic Club Nàutic havia quedat pendent perquè l’estat l’havia denegat.

El nou govern municipal es proposa desencallar la transformació de l’antic Club Nàutic. S’ha de convertir  en un centre esportiu de referència que pugui atraure esportistes d’elit perquè hi facin estades. 

Unes 400 persones es  reuniran aquest diumenge a la 4a Matinal Motera per mostrar els seus vehicles de gran cilindrada. L’acte que tindrà lloc al Parc de Can Tuñí de 9 del matí a 6 de la tarda, ha estat organitzat per el grup de teatre EPMA i per  Moto grup diversos. 

Més ventiladors i menys aire condicionat. El mal temps dels primers mesos d’estiu i l’arrossegada crisi econòmica no afavoreixen la venda d’electrodomèstics de ventilació.

 

Cultura, 

El barri de Cirera dóna el tret de sortida a la festa popular del barri. Un any més la comissió de festes s’ha hagut d’ajustar el cinturó per la crisi económica però es mantenen activitats tan típiques com el Cirera Rock, l’espectacle de varietats de Toni Rovira o el torneig de futbol sala.

 

Esports, 

El cliclista mataroní Eduard Gonzalo, de l’equip La Pomme de Marsella, encara els últims dies de preparació abans de la volta a la Xina. Gonzalo va acabar 20è a Portugal i ara viatjarà fins el continent asiàtic per disputar una prova del tot desconeguda i que, d’entrada, presenta importants problemes logístics.

 

Fecha de publicación: 2011-08-27 10:09:43
Calidad del audio: khz, bitrate:
Descargar podcast (0 kb | minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: