260811migdia

El nou govern municipal es proposa desencallar la transformació de l’antic Club Nàutic en un centre esportiu d’elit. Segons l’alcalde Joan Mora assegura que l’anterior govern municipal va obtenir una negativa al projecte de reconversió de l’edifici per part de Puertos del Estado però que en cap moment ho va comunicar a la nova executiva municipal.

Comença la implantació de la xarxa comarcal de Banda ampla al Maresme
A partir del setembre es posa en marxa la primera fase d’execució d’aquest projecte que permetrà que 19 municipis del Maresme, entre ells Mataró, disposin de connexió de banda ampla a través de fibra òptica en almenys un dels seus equipaments municipals

Més ventiladors i menys aire condicionat. El mal temps dels primers mesos d’estiu i l’arrossegada crisi econòmica no afavoreixen la venda d’electrodomèstics de ventilació

Cultura,
Els capgrossos inicien avui els assajos per tal de preparar-se de cara a aquesta segona part de la temporada. Després de que alguns dels membres dels blaus pugessin el Toubkal, la muntanya més alta del Marroc, els Capgrossos comencen a preparar la seva propera actuació a Dosrius la setmana vinent.

Esports,
El cliclista mataroní Eduard Gonzalo, de l’equip La Pomme de Marsella, encara els últims dies de preparació abans de la volta a la Xina. Gonzalo va acabar 20è a Portugal i ara viatjarà fins el continent asiàtic per disputar una prova del tot desconeguda i que, d’entrada, presenta importants problemes logístics.

Fecha de publicación: 2011-08-26 08:47:07
Calidad del audio: khz, bitrate:
Descargar podcast (0 kb | minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: