El nou govern municipal vol desencallar la transformació de l’antic Club Nàutic

El nou govern municipal es proposa desencallar la transformació de l’antic Club Nàutic en un centre esportiu d’elit. Segons l’alcalde Joan Mora el procés per modificar els usos de l’equipament està aturat i ara es posen en marxa per aconseguir el canvi. Mora assegura que l’anterior govern municipal va obtenir una negativa al projecte de reconversió de l’edifici per part de Puertos del Estado però que en cap moment ho va comunicar a la nova executiva municipal.

Tot i la negativa per part de l’estat de canviar els usos de l’edifici, el nou govern manté la voluntat que aquest equipament passi a ser el centre esportiu d’elit que s’havia plantejat. Per això Mora afirma que intentarà consensuar el projecte amb aquesta administració, introduint els arranjaments necessaris, abans de presentar-lo oficialment.

Recordem que a dia d’avui el propietari de l’antic Club Nàutic segueix sent el Consell comarcal del Maresme, que té la concessió de la Generalitat. Ha de ser l’ajuntament de Mataró qui acabi gestionant aquest espai. Mentrestant i davant el perill que ha generat els darrers mesos l’abandonament d’aquest edifici, el govern municipal ha demanat a l’ens comarcal que s’encarregui de tapiar les entrades per evitar que ningú s’hi instal•li o entri a robar.

Fecha de publicación: 2011-08-26 07:52:05
Calidad del audio: khz, bitrate:
Descargar podcast (0 kb | minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: