240811migdia

A punt les instal•lacions del centre d’educació especial l’Arboç. Un equipament municipal que ja està en disposició d’acollir una vuitantena d’alumnes amb lesions neurològiques de la Fundació Maresme, que serà l’encarregada de gestionar el centre a través d’un conveni

Els llibres de text són un dels principals mals de cap dels pares durant l’estiu. Quan només falten tres setmanes per a l’inici de curs, encara queden molts llibres per vendre i, tal com auguren els llibreters, segurament molts per encarregar. 

Entre una vuitantena i un centenar de mataronins fan ús aquests dies de sales d’estudi a la ciutat
El Sidral, a la plaça Espanya, és l’equipament que  concentra gran part del volum d’aquests estudiants

El ramadà és un repte, no una imposició. Així de contundents s’han mostrat els cinc joves d’entre 11 i 19 anys que han participat a l’espai “La Tertúlia” dels informatius. També reconeixen que cal fer molta pedagogia entre la societat, però que la seva generació ho té més "fàcil" que els seus pares.

Cultura,
500 euros en metàl•lic, un concert a Mataró, i la gravació d’un disc de promoció amb tres temes.
El Cirera Rock manté els premis i el pressupost del certamen, tot i la retallada que afecta a la resta de la programació festiva del barri

Esports,
La finlandesa Emmi Kanervo és la principal novetat del Club Vòlei Mataró de cara la temporada que ve. La jugadora nòrdica arriba a l’entitat de la capital del Maresme per reforçar una plantilla que lluitarà per consolidar-se a Primera Catalana.

Fecha de publicación: 2011-08-24 08:01:04
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: