230811vespre

El ramadà és un repte, no una imposició. Així de contundents s’han mostrat els cinc joves d’entre 11 i 19 anys que han participat a l’espai “La Tertúlia” dels informatius. També reconeixen que cal fer molta pedagogia entre la societat, però que la seva generació ho té més "fàcil" que els seus pares. L’Hamza i l’Alham, de 17 i 19 anys, són dos dels joves que han participat a la Tertúlia.


Una mataronina, cuinera a un restaurant dEmpuriabrava ha estat detinguda per posar verí al menjar. La dona és veïna de la capital del Maresme i se sospita que va actuar així com a revenja per les seves condicions laborals. El jutge li ha prohibit manipular aliments en establiments públics.


El canvi de govern a la Generalitat impedeix als centres de formació com CETEMMSA programar cursos per a aturats. És una de les conclusions de l’entrevista amb la responsable de formació d’aquest centre ubicat a la capital del Maresme.


Els plataners han perdut entre un 30 i un 50% de les fulles abans d’hora. L’enginyer tècnic agrícola, Oriol Bassa, explica que la meteorologia i uns mesos de juny i juliol atípics i humits, han debilitat els arbres i han fet caure les fulles.


Cultura,
La crisi econòmica obliga a retallar la festa de Cirera. Un any més la comissió de festes del veral s’ajusta el cinturó amb l’objectiu de no perjudicar la programació festiva.


Esports,
El Club Esportiu Mataró presenta credencials en el primer partit amistós de la pretemporada. El conjunt de Juan Moscoso supera el Premià per 3 a 4 i es perfila com un equip potent per competir a Segona Catalana.

Fecha de publicación: 2011-08-23 12:58:21
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:57 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: