220811vespre

Es manté el nombre de visitants a Mataró aquest estiu. Més de 5mil persones han estat a la capital del Maresme des de l’1 de maig fins a l’1 d’agost.
Una xifra que fins i tot representa un lleuger increment respecte el 2010, segons les dades registrades a l’oficina d’atenció turística.

Càritas de Mataró pot patir una retallada del 75 per cent d’aliments que arriben procedents de la Unió Europea.
Així ho ha assegurat el subdirector de l’entitat, Fèlix Feliu, que afegeix que seria un motiu de gran preocupació atès que aquest organisme representa la seva principal font de recursos.


Les farmàcies mataronines lamenten que, un cop més, sigui el seu col•lectiu el que hagi d’ajustar-se a un nou sistema de preus. Els establiments estan a l’expectativa de com els afectarà la mesura del govern espanyol per reduir la despesa farmacèutica.

Cultura,
L’expedició mataronina que va celebrar el 15è aniversari dels Capgrossos fent el cim del Toubkal, ja és a casa.
Els nou membres de la colla han arribat a la capital del Maresme després de l’aventura viscuda a la Serralada de l’Atles.

Esports,
El defensa mataroní Rodri juga els 90 minuts en l’empat a un de l’Spartak de Moscou al camp de l’Spartak Nalchik. El conjunt moscovita, mitjançant Dzyuba, va equilibrar la balança a la segona part, però només va sumar un punt al camp d’un equip que lluita per no baixar. L’equip de Rodri és sisè amb 35 punts, a tres del tercer, el Dinamo de Moscou. L’Spartak rep dijous el Legia de Varsòvia en el partit de tornada de l’eliminatòria prèvia de la UEFA Europa League. Els russos van empatar a dos a Polònia i ho tenen tot a favor per classificar-se a la fase de grups d’aquesta competició continental.

Fecha de publicación: 2011-08-22 12:49:41
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.84 MB | 29:54 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: