220811migdia

Es manté el nombre de visitants a Mataró aquest estiu. Més de 5mil persones han estat a la capital del Maresme des de l’1 de maig fins a l’1 d’agost.
Una xifra que fins i tot representa un lleuger increment respecte el 2010, segons les dades registrades a l’oficina d’atenció turística.

El Govern espanyol vol reactivar el mercat immobiliari reduint lIVA del 8% al 4% per ladquisició de nous habitatges fins a finals d’any.
Parlarem amb el responsable del portal immobiliari idealista.com, Eduard Andreu, per saber com valora el sector aquesta mesura del govern Zapatero.

Les farmàcies mataronines lamenten que, un cop més, sigui el seu col•lectiu el que hagi d’ajustar-se a un nou sistema de preus.
Els establiments estan a l’expectativa de com els afectarà la mesura del govern espanyol per reduir la despesa farmacèutica.

Cultura,
L’expedició mataronina que va celebrar el 15è aniversari dels Capgrossos fent el cim del Toubkal, ja és a casa.
Els nou membres de la colla han arribat a la capital del Maresme després de l’aventura viscuda a la Serralada de l’Atles.

Esports,
L’Spartak de Moscou del central mataroní Rodri no passa de l’empat, 1 a 1, al camp de l’Spartak Nalchik. El conjunt de la capital russa ja pensa en el transcendental compromís de dijous, contra el Lègia, en competició europea. 

Fecha de publicación: 2011-08-22 09:14:36
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:57 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: