Es manté el nombre de visitants a Mataró

Es manté el nombre de visitants a Mataró aquest estiu. Més de 5mil persones han estat a la capital del Maresme des de l’1 de maig fins a l’1 d’agost. Una xifra que fins i tot representa un lleuger increment respecte el 2010, segons les dades registrades a l’oficina d’atenció turística. Dades que el regidor de promoció econòmica, Miquel Rey, valora positivament, sobretot tenint en compte la meteorologia que ens ha acompanyat en alguns moments durant aquest estiu.

La major part dels visitants a la ciutat són de Catalunya. Per tant, del total de més de 5 mil persones, la majoria són del Barcelonès, dels Vallesos i de la pròpia comarca del Maresme. Així doncs, les dades de l’oficina d’atenció turística detallen que només un 14 per cent d’aquestes visites són estrangeres, en un 33 per cent provinents de França. Un punt que Miquel Rey considera com l’assignatura pendent del turisme de la ciutat. En aquest sentit assegura que cal treballar més de cara a l’exterior amb publicitat o agermanaments.

La ocupació hotelera és indiscutiblement un altre dels indicadors dels visitants a la ciutat durant els mesos d’estiu. El regidor de promoció econòmica assegura que les dades de les que disposen – una ocupació del 70 o 80 per cent de principis de maig a principis d’agost- no serveixen per fer una comparativa amb l’any passat però assenyalen una tendència més que positiva.

Una de les dades més positives d’aquest primer balanç de l’estiu és un augment del 25 per cent dels visitants a les rutes que ofereix l’ajuntament de Mataró. Sobretot amb un especial increment a la modernista i l’àudio guiada.

Fecha de publicación: 2011-08-22 06:19:40
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.6 MB | 06:58 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: