19082011

Els pagesos del Maresme demanen justícia. En una assemblea convocada per la Unió de Pagesos ahir dijous, aquest col•lectiu exigeix respostes i estratègies urgents per frenar la onada de robatoris que pateixen des de fa setmanes.


El govern català ha actuat amb traïdoria i precipitació. És l’atac d’Iniciativa per Catalunya a la modificació que ha fet l’executiu d’Artur Mas per introduir els canvis en les condicions per rebre el PIRMI,


Les instal•lacions del Port de Mataró són deficitàries i necessiten millores. És el que consideren alguns dels propietaris de vaixells que tenen les seves naus amarrades al complex mataroní, als quals hem preguntat des d’aquests serveis informatius.


Cultura,

“La Fabula circular (corrientes circulares en el Tiempo)”, és una reflexió sobre el pas del temps, que l’artista de l’Ametlla Xavi SH. Es podrà veure a El Dau, des del 25 d’agost fins a l’1 de setembre.


Esports,

El Platges de Mataró comença la pretemporada amb les novetats de Marc Forcada i Rafa González. Quique Spà segueix entrenant un equip amb potencial per aconseguir l’ascens a la lliga EBA.

Fecha de publicación: 2011-08-19 09:36:13
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: