18082011

Ha arribat l’estiu i les temperatures s’enfilen per sobre dels 30 graus. Els serveis meteorològics alerten de la dràstica pujada. El meteoròleg Quim Serra ho emmarca en la normalitat de l’estació de l’any en la que estem.


Les baixes temperatures del mes d’agost han beneficiat a la qualitat dels productes de l’horta dels pagesos de Mataró. És el que afirmen els pagesos als quals hem consultat des dels informatius de Mataró Ràdio


El PSC demana al govern de Joan Mora que bonifiqui als operadors de les guinguetes de la platja. Els socialistes presentaran al ple de setembre una proposta de resolució en aquest sentit, perquè consideren que és molt difícil salvar un estiu com el d’aquest 2011.


L’SPAM dóna material dels seus encants solidaris a una escola masai que es troba prop del Serengueti. Un viatge personal d’un membre de la protectora va servir per  portar una maleta de 46 quilograms plena de material per a aquesta escola al centre de Tanzània.


Cultura,

El tenor mataroní Josep Fadó actua aquesta nit a la gala de tenors de la tretzena edició del Festival de Música Clàssica del Castell de Santa Florentina a Canet de Mar. Fadó actuarà acompanyat del xinès, Ji Min Park i el mexicà, Ricardo Bernal. L’actuació que es repetirà dissabte dia 20.

Esports,

Difícil inici de lliga per al Mataró Quadis. Els mataronins s’hauran d’enfrontar als tres grans rivals de la categoria, Barcelona, Terrassa  i Barceloneta en les 5 primeres jornades de lliga. L’equip ha començat la pretemporada amb treballs de càrrega física i el tècnic, Betu Fernández, assegura que l’objectiu d’aquesta temporada és ser més ambiciosos.

Fecha de publicación: 2011-08-18 10:28:57
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: