17082011MIGDIA

ADIF finalitza les obres de millora de l’estació de tren de Mataró. S’han perllongat les andanes fins els 200 metres útils i s’han elevat les passarel•les fins als 68 centímetres per sobre del carril. La inversió ha estat de més de mig milió d’euros.


Entre 15 i 20 persones utilitzen cada setmana la cadira amfíbia de la que disposa la Creu Roja de platges a Mataró. Es tracta d’una cadira de rodes flotant i molt estable que permet a les persones que pateixen alguna discapacitat física de gaudir d’un bon bany al mar.L’ SPAM, la Societat Protectora d’Animals de Mataró retorna al seu propietari un gat que havia estat perdut durant més de dos anys. L’animal havia recorregut més de 30 quilòmetres en aquest temps. El microxip que portava ha permès poder-lo tornar a la seva propietària. -


Cultura,

Cabrera de Mar acull la setmana vinent la tretzena edició del curs d’orgue del Maresme. Una trobada que s’adreça a tots aquells que estiguin interessat en estudiar aquest instrument.


Esports,

El Club Esportiu Mataró comença la pretemporada amb una vintena de jugadors i amb el seu tècnic, Juan Moscoso, fent un discurs optimista de cara aquesta campanya. L’experimentat entrenador assegura que ha pogut reunir futbolistes amb prou talent per competir amb dignitat l’any del centenari del club.

Fecha de publicación: 2011-08-17 09:45:14
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.85 MB | 29:54 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: